miércoles, 12 de noviembre de 2014

RESULTADOS XORNADA 8-9/NOVEMBRO/2014

Gran fin de semana dos nosos equipos o lograr 4 victorias e duas derrotas, as cales tamén puderon ser victorias de ter un pouco de acerto nos últimos minutos.
SENIORS::
CB GROVE "TURIMARES" 71: Besteiro 10, Eloy 2, Fonti 2, Lobo 7, Jaco 2, Iván 1, Kampa 14, Alex 13, Luís, Carlos, Germán 4 e Oscar 16.
SANTA BAIA  69: Sánchez, Torrado, Sobrido 2, Castro 9, Espiñeira 8, Agra 22, Barral, Martís 7, Resua 10, Sieira 5 e Rodríguez 6.
Marcadores: 11-10 e 19-15 (30-25 descanso) 18-17 (48-42) e 13-19 (61-61 final) Prórroga: 10-8.
Árbitros Srs. Blanco e Escaríz. Sinalaron 30 faltas os locais, excluídos Kampa e Alex. 22 os visitantes.
Gran victoria ante o segundo clasificado tras un partido moi igualado que se resolveu na prórroga  e que os grovenses puderon evitar de ter acertado o último tiro Lobo. O CB Grove Turimares dominou os tres primeiros cuartos para no último ter acusado as baixas de Kampa e Alex excluídos por faltas e o desgaste acumulado na gran defensa que fixeran. Esta victoria situa o CBG nos postos altos da clasificación.
CADETE MASCULINO:
SIGALTEC "L" 49: Muñoz, Ramos, Ufraes, Villaronga 3, Núñez, Penas 14, Ventoso, Grania 15, Núñez 2, Bouzada 7 e Vidal 2.
CB GROVE "TURIMARES"  60: Rodrigo, Díaz 5, Dani 2, Noel, Walli 13, Alfonso, Alvaro 14, Alberto 1, Patricio, Brais e Xabi 25.
Marcadores: 10-14 e 13-16 (23-30 descanso) 18-14 (41-44) e 8-16 (49-60 final)
Árbitros Srs. Dieguez e Rivadulla. Sinalaron 13 faltas os locais e 14 os grovenses. Eliminado Díaz.
Victoria do CBG Turimares ante un rival que puxo as cousas moi dificiles ata o final realizando un gran terceiro cuarto que incluso tiveron vantaxe de 4 puntos, 41-37. Os grovnses con un gran Xavi, axudado polos seus compañeiros, remontaron e puderon lograr a victoria.
CADETE FEMENINO:
CB GROVE "AMALFI"  50: Jenni, Silvia, Mara 5, Ana 3, Alba 2, Arantxa 8,  Sara 30, Irene, Paula 2, Thais, Julia e Olgui.
CLB "C"  48: Carregal 8, Mendez 6, Castaño 4, Rodríguez 2, Pérez 4, Rey 2, Vázquez 14, Maneiro 2, Canario 6 e Vázquez A.
Marcadores: 8-6 e 19-14 (27-20 descanso) 4-12 (31-32) 13-12 (44-44 final) Prórroga: 6-4.
Árbitros Srs. Escaríz e Blanco. Sinalaron 12 faltas as locais, eliminada Arantxa, e 20 as visitantes. Eliminadas Carregal e Castaño.
Victoria lograda na prórroga tras un partido moi igualado que se debeu de gañar antes de ter un día acertado Arantxa nos tiros libres, pois anotou 2 de 14 lanzados. Destacar a gran labor defensiva de todo o equipo e o acerto en ataque da capitana Sara, 30 puntos.Victoria importante de cara a quedar entre os catro primeiros.
INFANTIL MASCULINO:
CB VILAGARCÍA GIRALDO  67: Rodríguez, Torres 2, Rodríguez P 6, Sabugueiro 13, Pereira 21, Iglesias, Martínez 2, Otero 21 e Serqueira.
CB GROVE "TURIMARES"  60: Pedro, Alberto 2, Rodrigo, Xoan, Walli 47, Eric, Lois 5, Noel, Brais 4, Lucas, Adrián e Simón 2.
Marcadores: 26-13 e 14-14 (40-27 descanso) 10-12 (50- 39) e 17-21 (67-60 final).
Árbitros Srs. Otero e Alvarez. Sinalaron 21 faltas os locais e 22 os visitantes. Excluídos Xoan e Brais.
O mal inicio de partido (26-3) condenou os grovenses a derrota que a pesares de ir remontando pouco a pouco, o final xa chegaron se forzas e non foron capaces de lograr a remontada, máis ainda así, fixeron un gran partido e non hai nada que obxetar.
INFANTIL FEMENINO:
CB GROVE "AMALFI"  46: Dafne 2, Uxía 6, Ainoa, Nerea, Arantxa 16, Irene 6, Antía 2, María, Thais, Olgui 15, Ainoha e Lucía.
CB ARXIL "B" 50: Seoane, Mendez 4,Faye 6, Gil 12, Ferreira,Suarez 4,Maceiras 12, Marin e Figueiras 12
Marcadores: 10-4 e 12-14 (22-18 descanso) 14-14 (36-32) e 10-18 (46-50 final)
Árbitros Srs. Ferreiro e Rivas.
Derrota inmerecida das nosas xogadoras que tiveron un comportamento exemplar ante unha das mellores canteiras do basquet femenino. Soio uns erros o final do encontdro privounas da victoria pola que pelexaron dende o inicio.
BENXAMÍNS:
XUVEN 4: Loureiro, Blanco, Insúa 2, Bóveda 2, Nahid, Castro, Vila e Pérez.
CB GROVE  54: Adrián 34, Lucía 2, David 2, Claudia 2, Zaira, Pablo 14, Candela, Diego, Mauro e Iñaki.
Marcadores: 0-20, 2-16 e 2-10 (4-46 descanso) 0-8 (4-54 final)
Gran partido das nosas promesas con un Adrián dominador do encontro con 34 puntos e repartindo xogo para os seus compañeiros. Notaronse as faltas de Nacho, Andrea, Antía, Antón e Xulio que o deixou, e unha pena pois tiña moito futuro.
Agora a esperar outra nova xornada que desexamos sexa tan boa coma esta, no camiño estamos e os xogadores, a pesares das poucas horas de adestramento estan traballando moi ben e compiten contra todos sen problemas.