martes, 4 de noviembre de 2014

RESULTADOS XORNADA 1-2/NOVEMBRO/2014

Unha nova xornada con varios resultados. O Senior CBG Turimares, gañou o derby por 48-58 nun partido intenso e duro por parte dos locais.  O CadeteMasculino, CBG Turimares perdeu en Cambados ante o Xuven por un claro 85-47, despois de realizar un primeiro cuarto horrible, 30-10 o non confiar en eles o ter as baixas de Alvaro e Alberto. Os infantiles do CBG Turimares, gañaron cómodamente o Sigaltec CLB por un contundente 118-12 e puderon ser máis de seguir xogando como no primeiro cuarto. 41-2. As Cadetes do CBG Amalfi perderon no seu desprazamento a Pontevedra ante o Arxil "C" por un axustado46-36 e tiveron moitas opcións de victoria e as Infantiles, CBG Amalfi, perderon na casa ante o CLB Junquera por un punto, 35-36 o conseguir as visitantes un triple a falta de 12 segundos, despois de facer un gran partido.
SENIOR: O MECO 48 - CB GROVE "TURIMARES" 58: Besteiro 8, Eloy 1, Fonti 1, Lobo 14, Oscar 14, Iván 2, Alex 10, Kampa 4, Lú, Jacobo, Yuri 1 e Germán 3.
Marcadores: 16-7 e 8-18 (24-25 descanso) 13-14 (37-39) e 11-19 (48-58 final)
Árbitros Srs. Solla e López. 25 faltas os locais, escluído Rial, e 28 o CB Grove, excluídos Oscar e Alex.
Tras un inicio titubeante, o CB Grove foise adaptando o xogo e así consigueu dominar os tres cuartos restantes e acadando unha victoria merecida. Destacar a todo o equipo pola sua entrega en defensa e o acerto dende a liña de 3 puntos. Estamos no bo camiño.
CADETE MASCULINO: XUVEN  85  - CB GROVE "TURIMARES"  47: Samuel, Diego 22, Alberto, Díaz 8, Noel, Alvaro, Brais, Walli 13, Xabi 4, Rodrigo, Dani e Raúl.
Marcadores: 30-10 e 20-13 (50-23 descanso) 21-11 (71-34) e 14-13 (85-47 final)
Árbitros Srs. López e Alvarez, Sinalaron 18 faltas os locais e 10 os visitantes.
Derrota abultada dos nosos xogadores que sairon moi floxos en defensa na primeira parte ante un equipo moi intenso. Notouse a falta tanto fisicamente como animicamente, de Alvaro e Alberto, por lesión, i esto reflexouse na pista de xogo. Un equipo sin ritmo, sin ideas e perdendo moitos balóns que propiciaban canastras fáciles dos locais. Sabemos que imos recuperar terreo nos partidos que faltan, pois hai calidade e gañas, e uns días máis de adestramento faran un equipo máis forte.
CADETE FEMENINO:  ARXIL " C"  46 - CB GROVE  "AMALFI"  36: Thais, Silvia 2, Mara 6, Ana, Alba 13, Arantxa 4, Sara 11, Jenni, Paula, María, Irene e Olgui.
Marcadores: 10-9 e 19-8 (29-17 descanso) 8-9 (37-26) e 9-10 (46-36 final)
Árbitros Sr. Rivadulla. Sinalou 14 faltas as locais e 18 o CBG. Non puxo o mesmo criterio nas decisións. Excluida Sara, a nosa mellor xogadora.
Intentamolo, pero un segundo cuarto malo, 19-8, fixo que non puderamos acadar unha victoria que estivo nas nosas mans pois a falta de 3 minutos perdiamos de 4 puntos, pero unas faltas moi dudosas de Sara, provocou a sua exclusión e perdemos en confianza, así como uns balóns que acabaron en contraataques fáciles das locais, máis ainda así, estamos orgullosos do noso equipo, que con soio un día de adestramentos daquela maneira, estamos competindo contra equipos que nos triplican en horas de adestramentos.
INFANTIL MASCULINO: CB GROVE "TURIMARES"  118 -  SIGALTEC CLB  12.
Xogaron polo CBG: Pedrito 6, Alberto 15, Rodrigo, Xoan 9, Walli 38, Lois 20, Noel 10, Simón, Lucas, Brais, Adrián e Rodri.
Marcadores: 41-2 e 22-1 (63-3 descanso) 27-0 (90-3) e 28-9 (118-12 final)
Árbitros Srs. Dieguez e Alvarez. 17 faltas os locais e 27 os visitantes.
Victoria cómoda dos grovenses que tras o primeiro cuarto baixaron o ritmo para non facer un resultado máis duro para os voluntariosos xogadores do Sigaltec, que a pesares da diferencia existente seguiron pelexando ata o final. Victoria para seguir collendo confianza de cara a facer unha boa tempada. Temos moitas ilusión en este equipo e no Alevín Masculino que escomenzara o próximo fin de semana a competición.
INFANTIL FEMENINO: CB GROVE "AMALFI"  35 - G JUNQUERA CORTEGADA 36. Non merecemos perder este encontro, pois fumos superiores a un equipo que adestra 4 días a semana e nós 1 e soio a falta de acerto nos tiros libres, 4 anotados de 24 lanzados, e as numerosas fallos entrando a canastra, impidiron unha victoria que se foi a falla de 12 segundos o conseguir un triple as  visitantes, máis ainda así, as locais tiveron posesión para gañar, pero os nervos bloquearon as ideas das nosas xogadoras que non fixeron o que seu adestrador lles dixo, o cal, a pesares da derrota esta orgulloso de adestrar este equipo no cal ten moitas ilusións depositadas e confía despois do Nadal ver un equipo máis compacto.
Xogaron: Ainoa, Uxía 8, Nerea, Ana, Arantxa 8, Irene 2, Antía, María, Thais 2, Silvia, Aroa e Olgui 15.
Confiamos que a próxima xornada teñamos mellores resultados, ainda que por esforzo e entrega non vai quedar.  Força  Grove!!!