Nova xornada do CB Grove con distintos resultados pero que nos dan confianza de cara o futuro polo progreso que vemos nos nosos xogador@s.
CADETE FEMENINO:
CB ARXIL "B"  52: Rodrigo, Tilve, Fernández, Couso, Rey, Abreu, Aboal, Faye SN, Fontoira, Villar, Gómez e Touriño.
CB GROVE AMALFI: Olgui 2, Mara 22, Natalia 1, Yara, Ana, Arantxa 7 e Antía 5.
Marcadores: 5-10 e 15-14, descanso 20 - 24, 26-8 (46-32) e 6-5, final 52 - 37.
Árbitros Srs. Malvar e Loira. Sinalaron 24 faltas as locais, excluída Tilve,  e 21 as visitantes, excluída Arantxa. Isto é enganoso, pois na primeira parte, as grovenses levaban 14 faltas e as locais 5. o que foi maquillado no último cuarto para compensar, pero o partido xa estaba decantado do lado local.
Presentouse o CB Grove con moitas baixas, pois o venres soio dispoñía de 5 xogadoras e o equipo rival puxo problemas para aplazalo, tendo que levar dúas xogadoras recén levantadas da cama por unha gripe. Empezaron facendo un gran xogo as grovenses chegando a dominar o marcador por 12 puntos a pesares das numerosas faltas de tiro que lle sinalaron, as locais meteron no segundo cuarto tres canastas de 2 ptos e o resto de tiros libres, chegando o descanso con 4 xogadoras das 7 que dispoñía o borde da exclusión. Nada máis empezar a segunda parte, os 11 segundos, quinta falta a Arantxa e desconcerto no equipo o cal non podía defender o mesmo que o seu rival, e parcial de 26-8 que rompeu o partido, para xa no último cuarto maquillar un pouco o tema das persoais pero xa non había remedio.
Felicitar as nosas "gherrilleiras" polo gran partido que fixeron, entrega, loita e calidade, o que fai que estemos moi orgullosos do seu traballo. Ese é o camiño.
INFANTIL MASCULINO:
CB GROVE TURIMARES  71: Pedrito 10, Alberto 12, Raúl, Xoan 4, Mateo 2, Lois 13,  Xavi, Lucas, Pablo 10, Rodri, Joaquín e Noel 12.
SIGALTEC "R" 26: Fernández, Castro 8, Fajardo 2, Vaquero 8, García 2, Aragunde 2, Portas 2 e González 2.
Marcadores: 23-6 e 14-8, descanso 37-14, 14-4 (51-18) e 20-8. Final 71-26.
Árbitros Srs. Paredes e Penas. Ben.
Dominio dos grovenses que foron moi superiores os visitantes o que foi aproveitado polo entrenador Eric, para dar minutos a Raúl e Xavi, que se iniciaron este ano no baloncesto.
PREMINI:
XUVEN NEGRO 25: Palma,Hernández, Lozano, Fernández, Trigo, Dieste, Nachid, Rúa, Arenaz e Bóveda
CB GROVE TURIMARES 44: Sandra, Raúl, David, Lucía, Xoel, Zaira, Manuel, Claudia, Lía e Lucí.
Marcadores: 1-4, 0-14 e 4-6, descanso 5-24, 5-8, 2-12 e 13-0. Final 25-44.
Árbitro Sr. Ferreiro. Ben.
Victoria cómoda do CB Grove que no último cuarto puxo a xogar os novos o que foi aproveitado polos xogadores locais para impoñerse por 13-0, sendo o único cuarto que gañaron. Os nosos xogadores cada día xogan mellor.
PREMINI:
MARIN PEIXE FRESCO 07 : Durán, Omil, Villaverde, Agulla, Fiz, Lage e Veiga.
CB GROVE AMALFI: Andrea, Matías, Mauro, Claudia, Mar, Marta, Cris, Daniel, Noa e María.
Marcadores: 52-2.
Superioridade local que por un fallo humano, xogou co equipo de categoría superior o confundirse coa orden dos equipos, pero o máis importante e que disfrutamos moito vendo o progreso dos nosos xogadores.