martes, 20 de octubre de 2015

RESULTADOS XORNADA 17 e 18/ OCTUBRE/2015

Iniciamos a Temporada 2015-16 con derrota do equipo Senior, CB Grove Turimares por 42-49 ante o Xuven de Cambados no partido celebrado o domingo no Pavillón Monte da Vila.
CB GROVE TURIMARES 42: Besteiro 4, Jacobo 2, Germán 12, Kampa 13, Rubén 2, Samuel e Roi 9.
Marcadores: 18-5 e 9-13 (descanso 27-18) 9-16 (36-34) e 6-15 (42-49 final)
Empezaron os grovenses dominando o encontro  na primeira parte para na segunda virse abaixo fisicamente o non poder dispor de todolos xogadores e pola eliminación por faltas de Kampa no terceiro cuarto e de Jacobo na mitade do útlimo, así como as numerosas faltas con que foi castigado o equipo local, 23 por 15 dos visitantes, estando case todos o límite da exclusión nos minutos finais e non poder defender e a falta de adestramentos, pois estiveron todos traballando ata a festa do Marisco e soio adestraron o venres antes do partido.
Este equipo en canto teña a todolos xogadores e leve uns adestramento máis, amosará a súa calidade e dara un salto na clasificación e lograra estar nos postos altos da taboa. Xa sabemos o CB Grove sempre estara ahí cos seus xogadores.