lunes, 29 de octubre de 2012

SENIOR:
MGR VAL DE LEMOS  75: Pavón 13,Rodríguez LI 8,González 11,Cortiñas 9,Pagazaurtundua 4, cinco inicial, Urdaneta 11,Díaz,López 2,Rodríguez 13,Pérez,Pampín e Alvarez.
CB GROVE TURIMARES  57: Castro 12,Jacobo 18,Kampa,Marcos 4,Oscar 10, cinco inicial, Xurxo 13, Fonti,Iván,Pablo e Germán.
Árbitros Srs. Lazaré JM e López A. 22 faltas os locais, sen eliminados e 29 os visitantes. Eliminados Kampa e Marcos.
Marcadores: 14-6 e 34-21 (20-15) descanso, 52-34 (18-13) e 75-57  (23-23).
O arbitraxe condicionou o partido entre o Val de Lemos e o CB Grove que foi castigado con persoales continuamente, os tres minutos de cada cuarto os grovenses xa tiñán bandeira e os locais acabaron os tres primeiros cuartos con 4 faltas por cuarto, 12 en total e para maquillar,  no último cuarto sinalaron 10 faltas os locais nos últimos cinco minutos, pero a partido xa estaba roto.
A parte do arbitraxe, os grovenses sairon frios o encontro e non tiñan acerto no tiro nín debaixo do aro fallando ocasións claras de canastra, máis ainda así, o inicio do último cuarto con un parcial de 2-12, os grovenses acercaronse no marcador 54-46 e aquí os monfortinos anotaron 10 tiros libres consecutivos e acadaron unha vantaxe de 18 puntos, 64-46 que xa foi imposible remontar a pesares de intentalo por todolos medios. As baixas seguen a notarse e para o próximo encontro non estarán nín Oscar e veremos si Jacobo, o mellor xogador do partido, se pode desprazar a Vigo. Novamente 5 xuveniles con primeiro equipo.
INFANTIL MASCULINO:
CB GROVE "AMALFI"  72: Xabi 6, Alvaro 23, Martín 9,David 14, Díaz 14, cinco inicial, Oscar 2, Berto, Noël, Brais, Raúl e Ainvar 4.
CB DORNA  32: Otero 2, Rey 5, Romero 2, Choren 6, Fernández 9, cinco inicial, Otero e Rodríguez 8.
Árbitros Srs. Escaríz JM e Ramil. 20 faltas os locais, excluído Xabi, e 11 os visitantes.
Marcadores: 10-6 e 29-14 (19-8) descanso, 47-23 (18-9) e 72-32 (25-09) final.
Comenza a Liga da 2ª División con unha merecida victoria dos grovenses ante un equipo que notou as faltas dos seus mellores xogadores que xogaban con Liceo de Vilagarcía a Copa Galicia. Trás un inicio dubitativo
motivado po los nervos, os grovenses impuxeron o seu ritmo de xogo e dominaron o encontro con canastras moi bonitas aplaudidas incluso po los xiareiros visitantes.

INFANTIL FEMENINO:
CB GROVE TURIMARES  31: Eva 6, Mara, Sara T 11, Alba 4, Sarinha 4, cinco inicial, Ana, Sabela, Marta 4, Silvia e Olgui 2.
CB DORNA  24: De la Torre, Laya 3, Oubiña 14, López 2, Señoráns, cinco inicial, Rubianes, Otero 5, Iglesias e Padín.
Árbitros Srs. Malvar P e Loira P.  28 faltas as locais, eliminadas Sarinha e Olgui, por 16 as visitantes.
Marcadores: 6-3 e 17-10 (11-7) descanso, 25-17 (8-7) e 31-24 (6-7) final.
Victoria do CB Grove moi disputada ante o CB Dorna na dobre confrontación do fín de semana. As grovenses empezaron moi fortes, pero con moitos fallos baixo canastra e perdas de balón que non eran aproveitadas po las visitantes. Confiamos que esta victoria lles dé confianza e nos próximos partidos non xoguen tan nervosas.