CADETE  FEMENINO:
O MECO  33 - CB GROVE "AMALFI"  62
Victoria  cómoda das nosas xogadoras as cales estan en franca melloría a pesares de adestrar pouco.
CB GROVE "AMALFI" 71 - MARIN PEIXE GALEGO  22
Nova victoria ante un equipo que opuxo voluntade e que permiteu o noso adestrador dar máis minutos as xogadoras que se estan afianzando no equipo.
GIRALDO  PINK 24 - CB GROVE "AMALFI" 53
Septima victoria consecutiva que nos acerca os postos altos da clasificación. De ter a todalas las xogadoras nos partidos que se perderon na primeira volta, estaríamos en postos máis cercanos os primeiros.
CADETE  MASCULINO:
CB GROVE "TURIMARES" 74 - GIRALDO CB  37.
Victoria luchada ante un equipo moi peleón. Os nosos xogadores estanse compremetendo cos adestramentos e notamos unha melloría no sistema defensivo e un ataque máis coordinado.
CB GROVE  "TURIMARES"  64 - CAB 2003  44.
Nova victoria amosando un bó xogo e una intensidade defensiva moi boa ante un equipo que non se rindeu.
CB GROVE "TURIMARES"  63  - CB BALTAR 42
Tras un mal inicio dos nosos xogadores o verse superiores no partido da ida, provocou un desinterés que aproveitaron os visitantes para gañar o primeiro cuarto 13-16, para a continuación salir forte e xa deixar os rivais en4 puntos no segundo cuarto e superar a fase crítica dando minutos a todos logrando así a oitava victoria consecutiva.
INFANTIL MASCULINO:
ESTRUGASA  RIO  ULLA  20 - CB GROVE "TURIMARES" 71
Superioridade do CB Grove ante un equipo moi novo.
XUVEN  75 - CB GROVE "TURIMARES"  57
Derrota moi dura despois de dominar todo o encontro, onde o cansanzo no último cuarto o ter solo 6 xogadores, pasou factura e os locais foron superiores.
CB GROVE "TURIMARES  79  -  MECO 22
Gran partido dos nosos xogadores que dominaron o encontro dende o inicio e dando moitos minutos a todos para seguir mellorando onde as novas incorporacións estanse adaptando perfectamente.
Terceira victoria consecutiva, lástima de partidos perdidos en situacións moi complicadas, éste equipo ten moito potencial e podía estar en postos máis altos de non ser polas lesións.