RESULTADOS XORNADA 24-25/11/2012

SENIORS: CB GROVE TURIMARES  47 - CRUZ ALTA OURENSE  69
Xurxo 18, Kampa 2, Jacobo, Marcos 7 e Oscar 2, cinco inicial, Castro 3, Fonti 2, Lobo 4, Iván 2,Mauri 5, Rubén e Germán,
Marcadores: 11-18 e 18-20 (29-38 descanso)  4-12 (33-50) e 14-19 (47-69 final)
Novo partido moi irregular dos grovenses os cales sempre teñen un cuarto malo provocado po las gañas de ganar o encontro po la vía rápida o que provoca moitas precipitacións e a falta de xogo en equipo sen saber dar o último pase o mellor xogador colocado para rematar a xogada.
O mellor do encontro e que pouco a pouco vanse recuperando os xogadores lesionados de cara o final da primeira volta. Agora hai un paron de case un mes, ata o día 22 de decembro non volven a xogar o ter descanso na próxima xornada i estar ocupado o Pavillón por festivales de Nadal os dias 14,15 e 16, tendo que xogarse contra o Meco o día 22 de decembro.
JUNIORS: SAELGA LICEO  65 - CB GROVE AMALFI  39.
M Angel 5, Iván 6, Roi 9, Pablo 10 e Sergio 4, cinco inicial, Mateo, Gabri, David, Anxo 4 e Brais.
Marcadores: 11-5 e 21-16 (32-21 descanso) 18-10 (50-31) e 15-8 (65-39 final)
A pesares da derrota os xogadores de M "Campaña" fixeron un bó partido, están a traballar moi ben de cara o obxetivo marcado ante as baixas que se produciron nos partidos iniciais, Kevin, Eloy, Mateo, os cales non poden xogar por diversos motivos e son os que axudaron os Seniors ante as baixas sofridas, chegaron a ir co equipo ata 6 xogadores, Sergio, Iván, Pablo, M Angel, Eloy, Roi, son o futuro.
Confiamos moito en este equipo i estamos traballando pra iso.
INFANTIL MASCULINO: CB GROVE AMALFI  38 - O MECO 81
Martín 5,  Daniel 1, David 10, Alvaro 16 e Díaz 4, cinco inicial, Javeto, Brais, Oscar, Xabi 2, Raúl e Ainvar
Marcadores: 10-27 e 10-19 (20-46 descanso) 9-18 (38-64) e 8-16 (38-81 final)
Superioridade do Meco que ten en Torres o xogador máis desequilibrante da Liga, os grovenses empezaron moi nervosos onde encaixaron un parcial de 0-10 para despois dar mostras da súa calidade e xogar como saben e dar a cara onde o seu adestrador dou moitos minutos a todolos xogadores de cara a manter ese nivel que estan buscando de cara a segunda volta.
INFANTIL FEMENINO:  CB GROVE TURIMARES  49 - O MECO 52
Eva 14, Mara 4, Ana, Sariña e Sara 19, cinco inicial, Olgui 2, Noa, Lúa, Silvia.
Marcadores: 9-12 e 13-16 (22-28 descanso) 17-10 (39-38) e 10-14 (49-52 final)
Gran partido o presenciado no Pavillón Monte da Vila onde a igualdade foi a tónica determinante e calquer equipo pudo gañar, pois a falta de 1,30 minutos estaban empatados a 39 e o mellor acerto no tiros libres, o CB Grove fallou 4 tiros en ese tempo e notaron a falta de Alba e Marta que non puderon xogar.
Este xoven equipo, formouse fai dous anos está na progresión axeitada e iso a maioriía das xogadoras soio poden adestrar o Venres, tempo insuficiente pa dar o nivel que quer o seu adestrador.
ALEVÍN MASCULINO: CB GROVE AMALFI  62 - CB VILAGARCÍA VBCUP  51.
Martín 33, Adrián 2, Pedrito 4, Brais 8, Alberto 2,Noel 12, Rodrigo, Nachito e Eric.
Marcadores: 4-10, 21-6 (31-16) e 6-13( 37-29 descanso) 13-6 (50-35) 8-11 (58-46) e 4-5 (62-51 final)
Tras un primeiro inicio de cuarto os grovenses colleron ritmo de xogo o que fixo que se foran no marcador o final do segundo cuarto o que xa encarrilou a victoria ata o final. O mellor de todo e o entusiasmo que amosaron os dous equipos e a cara de satisfación dos pais os cales disfrutaron de un gran partido. Os grovenses seguen no bó camiño de formación e cada xornada demostran os conceptos que Eric, o seu adestrador, lles enseña semana a semana nos adestramentos.
ALEVÍN FEMENINO:  CB GROVE AMALFI  27 - O MECO 37
Uxía, Irene,Nerea, Natalia, Arantxa, Nati, Olgui e Alejandra.
Partido igualado que gañaron as visitantes o ter máis envergadura física onde o CB Grove notou a falta de Vanessa a súa xogadora máis alta e veterana.
BENXAMÍNS:
CB GROVE AMALFI  24: Uxía, Dafne, Alba, Nati, Natalia, Nerea, Alejandra, Noemita, e Xisela.
CB GROVE TURIMARES 38: Lois, Alberto, Pedrito, Nachito, Adrián, P Caneda, Iván, Rodrigo e Xulio.
Marcadores: 4-8, 0-6, 6-10 (10-24 descanso) 4-4, 2-6 e 8-4 (24-38 final). Partido moi igualado onde o mellor foi o debú de Noemita, xogadora que ten o síndrome de Danw, que fixeron disfrutar os pais como nunca, a intensidade con que xogaron parecía que non se coñecian e dde ahí un partido espectacular o presenciado o martes no Pavillón Monte da Vila ante numerosos pais e avós. Grazas por fazernos disfrutar a todos.