lunes, 7 de mayo de 2012

SENIORS DOBRE XORANADA:CB GROVE TURIMARES  69: Castro 12,Carlos 5,Jacobo 5,Kampa 7 e Oscar 24, cinco inicial, Mauri 8, onti,Alex 8,Sergio,Lobo e Lamas.
PRECIOSPORT.COM ADFRO  77: Cerredelo 36,Campos 20,Otero 6,Del Toro 4 e Fernández 7, cinco inicial, Durán 4,Diaz,Taboada,Peña e Themudo.
Árbitros Srs. Fernández e Lizaya. Sinalaron 29 faltas os locais, excluídos Mauri,Kampa,Alex e Oscar, e  19 os visistantes. Sen exclídos.
Marcadores: 16-21 e 35-39 (19-18) descanso, 46-51 (11-12) e 69-77 (23-26)
Primeiro partido da eliminatoria o cal foi moi igualadado onde os grovenses sempre foron a remolque do marcador. As faltas persoales dos seus xogadores máis importantes facía que
non puderan defender o seu mellor xogador, Cerredelo que tiña a tarde e anotou 36 ptos. Os grovenses confian en remontar na volta, pois os coruñeses nunca foron superiores os grovenses.

PRECIOSPOR.COM ADFRO  48: Themudo 8,Cerredelo 12,Díaz 5,Campos 7 e Otero 2,cinco inicial,García 5,Taboada,Peña 9,Duran,Fernández e Claramunda.
 CB GROVE TURIMARES  66: Castro 19,Carlos 8,Jacobo 3,Kampa 2 e Oscar 29, cinco inicial, Martín,Fonti 2,Lobo,Sergio e Lamas.
Árbitros Srs. Alvarez e Collazo. Sinalaron 21 faltas os coruñeses e 16 os grovenses.
Marcadores: 18-21 e 29-28 (11-7) descanso, 38-48 (9-20) e 48-66 (10-18)
Victoria merecida dos grovenses no seu desprazamento a Coruña onde remontaron os 8 ptos que tiñan de diferencia despois de perder na casa. O Cb Grove quería despedirse da categoría con victoria e así o fixeron. Tras unha primeira parte moi igualada onde no segundo cuarto baixaron o rendimento, os grovenses sairon a dar a cara na segunda parte con unha gran defensa de todo o equipo, anulando o seu mellor xogador, Cerredelo autor de 36 puntos no partido da ida, e un ataque ordenado elixindo sermpre a mellor opción, fixo que o CB Grove gañase a eliminatoria e así evitar o último posto da clasificación.
A pesares de baixar de categoría, a temporada realizada po lo CB Grove Turimares, foi moi boa e sriveu de experiencia os seus xogadores e solicitaran novamente a posibilidade de repetir na categoría.

CADETE:
CB GROVE AMALFI  62: Adrián 4,Pablo 40,Díaz,Oscar e Anxo 4, cinco inicial, Eloy 10,Gabri 6,David,Brais,Conde,Otero,Lois e Roi.
SALESIANOS COB  46: Domínguez 14,Calvo 8,Pérez 4,Vázquez 3 e Fernández 10, cinco inicial, Ortíz,Odros 3,Alvarez,Pardo e Varela 4.
árbitros Srs. Gil e López. 10 faltas os locais e 18 os visitantes excluído Domínguez.
Marcadores: 13-12 e 25-21 (12-9) descanso. 34-33 (9-12) e 62-46 (28-13)
Gran victoria dos grovenses ante un Cob de Ourense que partía como favorito, en un partido moi igualado durante os tres primeiros cuartos, pero o último cuarto foi perfecto en ataque e defensa con Pablo, 40 ptos, imparable en ataque, e Eloy, a pesares de xogar lesionado con esguince de xeonllo, dirixeu o seu equipo maxistralmente e anotando no momento xusto,  e os seus compañeiros defendendo o seu taboleiro a morte onde Nimo, Gabri,Diaz e Oscar pelexaban todo-los balóns.

PREMINI MASCULINO:
CB GROVE AMALFI  65: Anxo,Lois,Noél,Alberto,Adrián,Pedrito,Carballa,Caneda e Nacho,
SIGALTEC BBC "C"  14: Cascón,Bouzada,Sotelo,Arufe,Rodríguez,Portas e Ibañez.
Árbitro Sr. Ramil.
Marcadores: 1-6, 24-1 e 14-0 ( 39-7 descanso) 10-5, 14-2 e 2-0 e KO (65-14 fianl)
Superioridade do equipo grovense que soio no primeiro cuarto veuse superado po los visitante gañando o partido por KO. O Partido xogado no Monte da Vila foi presenciado por moitos familiares.

PREMINI MIXTO:
SIGALTEC BBC"D" 23: Santos,Barreiro,Farpón,Domínguez,Suarez,Rodríguez,Aragunde,Renda,Barreiro e Rodríguez D.
CB GROVE TURIMARES  28: Domínguez,Caneda,Fernández,Blanco,Fontoira,Hurtado,Bastos,Otero e Boullosa.Marcadores: 3-2, 2-14 e 7-0 (12-16 descanso) 0-6, 7-02 e 4-6 (23-28 final)
Partido moi igualado o xogado no Pavillón de Castelao con victoria dos grovenses.