SENIOR.
CB GROVE "TURIMARES" 61: Alex 23,Castro 6,Carlos 2,Mauri 8,Oscar 12, cinco inicial, Kampa 5,Pablo 4,Luís 1,Sergio,Fonti e Jacobo.
XUVEN 66: Dios 16,Alonso 13,Oubiña 6,Rodríguez 2,Bapicipo 14, cinco inicial,Padín,Piñeiro 6 e Oubiña N 9.
Marcadores: 22-17 e 40-34 (18-17)descanso,49-51 (9-17) 61-66 (12-15)
Árbitros Srs. Baena C e Gil J.. 24 faltas os locais e 25 os visitantes. Eliminados Mauri e Kampa po lo CB Grove e Oubiña e Rodriguez po lo Xuven.
Partido moi igualado dominado o inicio po los locales que chegaron o descanso con vantaxe de 6 puntos. Comenzou a segunda parte dominando os grovenses o terceiro cuarto ata o minuto 7, 46-43, para sofrir un baixón físico que aproveitaron os cambadeses pra irse no marcador 49-51 chegandose así o último cuarto onde a exclusión de Mauri deixou sen pivot o Cb Grove e o maior acerto nos tiros libres do Xuven decantou a victoria o seu favor.:
JUNIOR:
CB GROVE AMALFI 60: Martín 6,Fonti 3,Lobo 5,Alex 9,Luís 15, cinco inicial, Pablo 2,Iván 6,Sergio 14,David,Eloy e kevin.
CB NOIA 67: Lago 25,Abeijón 12,Núñez 9,Sixto 11,Silva, cinco inicial,Radio 2,Fernández 4,Freire,Soñora 4,Maceiras,Fernández A e Vázquez
Marcadores: 15-23 e 29-36 (14-13) 45-42 (16-6) 60-67 (15-25) final
Árbitros Srs. Gil J e González A.
Último partido da liguilla de ascenso con derrota do CB Grove en un partido moi igualado que se decantou do lado visitante no último cuarto o notar os grovenses o cansanzo dos xogadores titulares que xogaron anteriormente un partido moi intenso ante o Xuven. O CB Grove empezou dubitativo pero reacionou no terceiro cuarto endosando un parcial de 16-6 pero nos minutos finales do útlimo cuarto non aguantaron e pasaron de 57-55 a 60-67 encaixando un parcial de 3-12. os grovenses finalizan terceiros da liguilla de ascenso facendo un gran campeonato.
CADETE:
RIO ULLA 81: Caru,Abalo 30,Touris 4,Piñeiro 4,González 5,Martínez 4,González 2,Veiro 18 e LLerena 14.
CB GROVE AMALFI 36:Nimo,Eloy 7,Gabiel,David 1,Pablo 18,Martín 3,Oscar,Daniel, Juan,Alberto e Anxo 7.
Marcadores: 15-6 e 40-13, descanso, 55-23 e 81-36 final.
Árbitro Sr Escaríz e Vázquez.
Victoria cómoda do Rio Ulla que o descanso xa gañaba por 27 puntos. Os grovenses non puderon facer nada ante a superioridade dos cesureño.
INFANTIL FEMENINO:
O MECO 57: Iglesias 34,Barreiro 9,Martínez,Meis 2,Barral 7,Iglesias N,Iglesias L 4,Otero,Mendez 1 e Cacabelos.
CB GROVE TURIMARES 42:Olgui 2,Mara 7,Sabela,Ana,Alba,Sara O, Sara T 16,Nimo,Silvia,Nerea,Lúa e Eva 17.
Marcadores: 10-10 e 13-9 ( 23-19 descanso) 20-12 e 14-11.
Árbitro Sr. Vidal. 8 faltas as locais e 16 as visitantes.
Partido moi igualado onde un baixón no 3º cuarto fixo que o Cb Grove perdera toda-las opcións de victoria.
ALEVIN SEMINFINAL LIGA:
CB GROVE TURIMARES 51 - XUVEN CAMBADOS 67
XUVEN CAMBADOS 60 - CB GROVE TURIMARES 45
Gran semifinal de Liga a disputada entre dous equipos que fixeron un gran xogo e que se decantou po lo equipo máis agresivo en defensa. O Xuven foi xusto vencedor demostrando ser un equipo moi conxuntado.