Resultdos fin de semana 10 y 11 Marzo

SENIOR:
CRUZ ALTA 76: Iglesias 8,Seara 29,Veras 12,Sánchez 4 e Sequeiros 8, cinco inicial,Febrero 3,Vázquez,Movilla 4,Vega 2,Castro 2,Alvarez e Fernández 4.
CB GROVE TURIMARES 61: Alex 8,Castro 10,Carlos 2,Mauri 6 e Oscar 22,cinco inicial, Martín 4,Lobo 3,Sergio 4.Luís 2 e Lamas.
Árbitros Srs. Villarroel e Vega. Pitaron 21 faltas os locais, excluido Sequeiros, e 26 faltas os visitantes. Excluídos Alex, Mauri e Oscar.
Marcadores: 18-16 e 20-16 (38-32 descanso) 23-12 (61-44) e 15-17.
Bo partido o presenciado no Pavillón Paco Paz de Ourense onde os dous primeiros cuartos foron moi igualados, o Cruz Alta non era capaz de impoñer a sua superioridade física ante a lucha
dos grovenses. O terceiro cuarto tamén foi moi igualado ata o minuto 7, 48-41, pero o dar descanso a Alex e Mauri por faltas quedaron sen pivots e foi aproveitada po los locais que se foron no marcador 61-44 o encaixar un parcial de 13-3. No último cuarto os grovenses intentaron remontar co equipo titular en pista e acercaronse a 8 puntos, 64-56, pero as eliminación por faltas mermaron o equipo grovense, os cales se impuxeron 15-17 no último cuarto.

JUNIOR:
CB NOIA 45: Lago 7,Abeijon 11,Núñez 7,Sixto 4 e Silva 3, cinco inicial,Radío,Fernández 2,Freire 2,Sonora 1,Vázquez,Fernández A e Maceiras 8.
CB GROVE AMALFI 64: Alex 15,Lobo 10,Martín 13,Sergio 6 e Luís 14, cinco inicial,Otero,Lois,Fonti 2,Iván 4 e Eloy.
Árbitros Srs. Seoane e Soriano. Pitaron 20 faltas os locais e 18 os visitantes. Sen excluídos.
Marcadores: 12-18 e 23-30 (11-12) 36-47 (13-17) 45-64 (9-17)
Gran victoria do CB Grove Amalfi en Noia no Pavillón Municipal que así recupera a derrota sofrida na casa o pasado fin de semana ante o Cía de María. Os grovenses sairon dende o incio a po lo partido e non deron nunca opcións os locais pois a vantaxe andaba entre os 8 e 15 puntos, tiñan o control do partido e no deixaron conseguindo así unha victoria moi importante de cara o ascenso. Destacar a todo o equipo, tanto en defensa como no ataque.

CADETE:
CB GROVE AMALFI 47: Nimo 2,Eloy 21,Pablo 14,David e Anxo 4, cinco inicial, Gabri,Brais,Roi,Diaz 3,Oscar e Daniel.
MARIN PEIXE GALEGO 44: Santiago 8,Santos 9,De la Fuente 7,Regueira 5 e Mullan 5, cinco inicial, Rodríguez 2,Otero 2,Herrero 4,Boullosa 2
Árbitros Srs. Pesado e González. Ben. sinalaron 15 faltas os locais e 19 os visitantes.
Marcadores: 6-14 e 19-31 (13-17) descanso 34-33 (15-2) e 47-44 ( 13-11).
Partido moi igualado o xogado no Pavillón do colexio Conmeniño, onde os grovenses remontaron tras o descanso o realizar un gran terceiro cuarto, onde deixaron os marinenses e 2 ptos. e remontaron os 12 puntos de desvantaxe pra no último cuarto manter a diferencia e así gañar o encontro. Destacar a todo o equipo en defensa e a Pablo e Eloy en ataque que foron os máximos anotadores, 35 puntos entre os dous.

ALEVÍN MASCULINO:
CB GROVE TURIMARES 64: Alberto, Walli 8,Noel,Brais 2,David,Raúl 4,Lois, Adrián, Xabi 28 e Alvaro 22.
ESTUDIANTES XUNQUEIRA 45: González,Míguez 7,Búa,Peteiro,Porto Andión,Otero 8,Pérez,Gómez 3,Alvarez,Peón 10 e Otero 10.
Árbitros Srs. Domínguez e Pérez.
Marcadores: 8-0, 7-4, 13-12 ( 28-16 descanso) 19-9, 11-6 e 6-14.
Nova victoria dos Alevíns que seguen o frente da clasificación invictos con 10 partidos sen coñecer a derrota. Xa están clasificados para xogar a fase final e todo depende do partido ante O Meco, que é segundo con 1 derrota, o próximo fin de semana.

BENXAMÍN MIXTO:
CB GROVE AMALFI 9 : Uxía, María, Irene, Thais, Natalia, Dafne, Ainoa, Xisela, P Caneda, P Carballa, Pedro e Nerea.
CB ESTRADA 51: Rey,Suarez,López,Ruibal,Brea,
López C,Pazos e Otero.
Marcadores: 4-36 e 5-15.
A maior envergadura dos xogadores estradenses impuxeronse ante os xóvens xogadores grovenses que fixeron un gran partido a pesares da derrota.