SENIOR:
CB ALLARIZ 111: Martínez,Díaz 12,López 4,Piñeiro 19,Mosquera 2,Feijoo 16,Cid 5,Quintana26,Fernández 5 e Feijo A 22.
CB GROVE TURIMARES 62: Alex 10,Castro 15,Fonti,Carlos,Pablo 4,Jose 5,Luís 4 e Oscar 19.
Marcadores: 35-11 e 26-19 (61-30 descanso),21-14 (82-44) e 29-18 (111-62)
Árbitros Srs. mendez e Vega, Sinalaron 19 faltas os locais e 19 os visitantes. Excluídos Fontoira po lo Grove.
O CB Allaríz impuxo a súa maior envergadura ante un equipo moi mermado po las baixas. O CB Grove deprazouse con 3 xogadores Senior e 5 Xuvenis que non foron capaces de parar a un equipo que se xoga a fase de ascenso e necesitaba de puntos po basketage e non pararon de presionar durante todo o encontro pasando por encima dos grovenses, os cales non fixeron un mal partido, pois anotaron 62 puntos e sempre deron a cara. O Allariz saiu arrasando xa no primeiro cuarto con un gran acerto no tiro e a superioridade baixo os tableiros, 35-11 e no descanso
o CB Grove xa era dobrado no marcador, 61-30, pero non se desmoralizaron e mantiveron o tipo ata o final.

JUNIOR:
SIGALTEC BBC 78: Cadas 3,Fernández 1,Mendez 14,María 7,Ares 7,Rodríguez 18,Rodríguez D 9,Rodríguez I 7,Domínguez 4 e Udod 10.
CB GROVE AMALFI 45.Martín 6,Pablo 3,David,Iván 6,Fonti 4, Pablo F 12,Alex 6, Luís 8 e Sergio.
Marcadores: 20-7 e 16-10 (36-17 descanso) 21-15 (57-32) e 21-13 (78-45)
Árbitros Srs. Vidal e Escaríz. 16 faltas os locais e 10 os visitantes.
Victoria merecida do BBC ante o CB Grove onde o seu entrenador pensaba máis no seu desprazamento a Allaríz e non quería agotar os seus xogadores. Os vilagarcíáns sairon moi fortes pois necesitaban a victoria pra seguir con opcións de xogar a praza de ascenso e non deron opcións os grovenses
.

CADETE:
CB GROVE AMALFI 58: Nimo 6, Eloy 17,Gabiel,David 4,Pablo 25,Díaz,Oscar,Brais, Daniel e Anxo 6.
O MECO 67: Mochales 1, Bello 3,Sánchez 12,Cacabelos,Garrido 13,Devesa 8,Blanco 24,Cornes 6 e Vázquez.
Marcadores: 15-5 e 16-16 (30-21 descanso) 9-25 (39-46) e 19-29.
Árbitros Srs. González e Escaríz I. Sinalaron 27 faltas os locais excluindo a Anxo e David e 18 os visitantes excluindo a Sánchez.
Derrota do CB Grove ante o Meco no derby local fraguado no terceiro cuarto o estar os grovenses moi castigados po las faltas persoales e ter que dar descanso os xogadores. O CB Grove o inicio do último cuarto dominando e incluso se puxo por diante do marcador 56-54 a falta de 4 minutos, pero as exclusións e os tiros libres lanzados po lo Meco, 36 ante os 11 do CB Grove, decantou a victoria dos visitantes.

INFANTIL FEMENINO:
CB GROVE 27: Olgui 2,Mara 6,Ana 3,Alba,Sara O,Vanessa,Sara T 10,Laura,Silvia e Eva 4.
CB ARXIL 75: Bravo 2,Castro,Lopez 2,Solla 4,Mendez 2,Fraga 6,Peleteiro 12,Montoto 2,Duarte,González 14,Piñeiro 17 e Cano 14.
Masrcadores: 1-23 e 12-16 (13-39 descanso) 12-16 (25-55) e 2-20.
árbitros Srs. González e Escariz.
Inicio arrollador das xogadoras pontevedresas que sorprenderon as grovenses que nada puderon facer ante o maior potencial das visitantes, parcial de 1-23, que soio se igualou nos outros cuartos cando sairon as suplentes.

ALEVIN MASCULINO:
BB PONTEVEDRA 38: Maceiras,Sánchez,Gambrina,Castro,Fernández,López,Marquez,Veiga e Pensado
CB GROVE TURIMARES 84: Domínguez,Alvarez,González,Benavides,Meis, Barral,Martínez e Mourelos.
Marcadores: 9-14, 7-9 e 5-22, (21-45 descanso) 4-10, 9-11 e 4-18.
Finaliza a primeira fase con victoria grovense que foi superior os pontevedreses. O CB Grove ten que xogar agora a fase final

BENXAMIN MASCULINO:
CB GROVE TURIMARES 19:Diaz,Meis,Benavides,Gallego,Iglesias,Pérez,Otero, Díaz P,Otero, García,González e Conde.
CB ESTRADA PUB BOLICHE 27: Rey,Suarez,López S,López E, López C,Pazos e Otero.
Marcadores: 11-10 e 8-17
Derrota dos grovenses que notaron a falta de moitos titulares en un partido moi igualado

BENXAMIN MIXTO:
CB GROVE AMALFI 35: Irene,Nerea,Uxía,Thais,Maria,Carballa,Caneda,Dominguez,Silvia,Patricia,Dafne e Vanessa.
Marcadores: 20-9 e 15-16
Partido moi interesante e igualado o presenciado no Monte da Vila ante numerosos familiares que disfrutaron das xogadas realizadas no encontro.