Resultados partidos do fin de semana 10 e 11 Febreiro

SENIOR:
NOVACAIXA INST. ROSALÍA 80: Cobelo 13,Cereijo 7,Gio 25,Varela 3, Valcárcel 20, cinco inicial, Martínez 5 e Gómez Lor 7.
CB GROVE TURIMARES: Castro 6,Jacobo 12,Mauri 7,Carlos,Oscar 37, cinco inicial, Alex 8,Lúís,Pablo 4, Jose e Fonti.
Marcadores: 23-25 e 28-15 ( 51-40 descanso) 16-17 (67-57) e 13-17.
Árbitors Srs. López e Novoa. Sinalaron 23 faltas o Rosalía excluindo a Martínez por 20 os visitantes. Perfectos na sua labor.
Nova derrota do CB OGrove despois de facer un gran partido, dominando unha vez máis durante tres cuartos e chegar o final con opcións de victoria, pero esa ansiedade
por lograr a primeira victoria, fan que cometan erros de benxamíns, pisar a raia en saque de fondo en propio campo duas veces, perdas de balón tontas despois de remontar o inicio do
último cuarto 10 ptos, 67-57, logrando un parcial de 2-14 e poñerse por diante 69-71 e posesión a falta de 2 minutos. Con 76-74 e 20 segundos por xogar, antideportiva por
agarrar antes de sacar e final de partido con 6 puntos abaixo. Seguindo nesta liña pronto chegará esa victoria que de confianza os xogadores grovenses.

JUNIOR:
CB GROVE AMALFI 84: Iván 14,Fonti 2,Lobo 21,Alex 10 e Luís 20, cinco inicial,Pablo 2,David 2,Eloy 2,Martín,Jose e Sergio 11.
ESTUDIANTES H DA BARCA 56: Franco 15,Pazos 8,Canosa 2,Couso 4 e González 2 cinco inicial,Piñeiro 3,Hern´ndez,García,Míguez 3,Loira 9,Pérez 10.
árbitros Srs. Vidal e López. Ben. Sinalaron 20 faltas os locais, e 31 os visitantes, excluíndo Pazos e González.
Marcadores: 22-21 e 29-7 (51-28 descanso) 16-15 e 17-13
Remata a liga con victoria dos grovenses que se clasifican como Subcampeóns de 2ª División de Liga da FGB zona Arousa e da opción pra xogar a fase de ascenso a 1ª División logrando así o obxetivo marcado o incio po lo seu adestrador Manolo Campaña.
Empezaro moi relaxados os grovenses ante un equipo que dou a cara en todo momento, pero un gran segundo cuarto (29-7) permiteu o CB Grove irse o descanso con 23 puntos de vantaxa que aumentaron a 31, 65 - 34 o inicio do terceiro cuarto. Os xogadores pontevedreses fixeron un gran partido pero diante encontraron a un equipo que fixo un dos mellores partidos rematando así unha gran temporada.

INFANTIL FEMENINO:
CB GROVE AMALFI 23: Olgui 2,Ana 6,Alba,Laura 2 e Eva 10, cinco inicial, Sabela e Sara O 3.
ESTRUGASA RIO ULLA 68: Raris 16,Fabeiro 6, domínguez 6,Sanmarco 25 e Navarro 6 cinco inicial, Lafuente 5 e García 4.
Árbitros Sr Paz.
Marcadores: 6-17 e 6-23 ( 12-40 descanso) 8-16 e 3-12.
Victoria merecida do Rio Ulla, equipo moi superior o grovense que tivo moitas baixas de xogadoras importantes que farian un partido máis interesante. No descanso xa estaba todo decidido con 28 puntos de vantaxe das cesureña.

BENXAMIN MASCULINO:
BBC "C" 41 - CB GROVE TURIMARES 40
Marcadores: 4-4, 7-0 e 6-11 (17-15 descanso) 15-6, 1-9 e 8-10.
Partido moi igualado o presenciado en Fontecarmoa.r

BENXAMÍN MIXTO:
CB GROVE AMALFI 16 - BBC "D" 21
Marcadores: 4-0, 2-4 e 8-6 ( 14-10 descanso) 0-0, 0-9 e 2-2.
Victoria do BBC na dobre confrontación co CB Grove en partido disputado no Monte da Vila.