Resultados equipos CB OGrove 4 e 5 Febreiro

SENIOR:
CB GROVE TURIMARES 52: Alex 11,Jacobo 3;Mauri 6,Kampa 7 e Oscar 20, cinco inicial, Martín,Carlos,Pablo 5,Luís,Jose e Fonti.
VAL DE LEMOS 61: Ordaneta 3,RodríguezL 17,López 5,Cortiñas 10,González P 10, cinco inicial,Rodríguez P 5,Ojea,Ortega,López M 2, Matacanas 2.
Árbitros Srs. Rivadulla L e Gil J. Sinalaron 28 faltas os locais. Excluídos Alex,Mauri e Pablo. 30 faltas os visitantes excluíndo a Rodríguez,Matacanas e González P.
Marcadores: 14-9 e 9-17 (23-26 descanso) 17-17 e 12-18.
Nova derrota do Cb Grove que non tiveron acerto nos tiros libres, anotando 11 de 31 lanzados. O partido estivo moi igualado con un inicio de partido moi bo dos grovenses
que se destacaron o incio do segundo cuarto con 20-11 que pudo ser maior de acertar no tiro.
Os xogadores fixeron un gran esforzo na defensa e pelexaron po la victoria que tiveron na súa man a falta de 3 minutos, 50-49 pero fallaron 8 tiros libres seguidos e os monfortinos
moi acertados no tiro, ian anotando. O CB Grove confiaba en acadar a sua primeira victoria, pero non pudo ser e o final do partido lamentabanse no vestiario de que non foi o día.

JUNIOR:
BB PONTEVEDRA 54: Bouzas 10,Valdivieso 2,Cano 13,Espina 1,Suarez 11, cinco inicial,Magdaleno 9,Garcíae Villamarin 8.
CB GROVE AMALFI 62: Martín 18,Fonti 2,Lobo 8,Alex 17 e Luís 8, cinco inicial,Ivan 9,Sergio,David,Díaz, Pablo e Nimo.
Árbitros Srs. Rivadulla L e Espinha. Pitaron 26 faltas os locais excluindo a Cano e Villamarin e 21 faltas os grovenses. Excluídos Martín e Lobo.
Marcadores: 16-11 e 17-18 ( 33-29 descanso) 14-9 e 7-24.
Victoria dificil dos grovenses que hasta o último cuarto non foi posibleo lograr un parcial de 7-24 dano así o nivel que viña dando nos últimos encontros.Os pontevedreses fixeron un gran partido e o CB Grove viña confiado, pois xa estaba clasificado pra xogar a fase de ascenso como subcampeón e non sairon concentrados a pesares dos continus tempos mortos que pedía o seu adestrador. O final, obxetivo cumplido.

CADETE:
CB GROVE AMALFI 51: Nimo 4,Eloy 15,Pablo 27,Díaz e Anxo 5, cinco inicial, David,Gabriel,Brais,Martín,Roy e Daniel.
BASKET DEZA LALIN 39: Gil 10,Da Eira 2,Pena 8,Calvo 11 e Mouriño 8 e Iglesias.
Árbitros Srs. Rivadulla L e Gil J. 15 faltas os locais e 10 os visitantes. Excluído Nimo po lo Grove.
Marcadores: 9-10 e 9-9 ( 18-19 descanso) 14-13 e 19-7.
Partido moi igualado que se resolveu a favor do CB Grove no último cuarto o apretar en defensa e lograr fáciles contraataques, era moi dificil xogar po lo frío que facía no Pavillón.

INFANTIL FEMENINO:
CB GROVE AMALFI 34: Mara 2,Ana,Alba 2,Sara T 8, Eva 16, cinco inicial,Olgui,Sabela,Sara O,Nerea 2,Laura 2 e Vanessa 2.
MARIN PEIXE GALEGO 61: Gómez 6,Merial,Parada 22,Dapena 8,Rosales 20,cinco inicial,Montes,Fuentes,
Montesulloa 5,Estevez e Rodríguez.
Árbitros Sr. Díaz. 15 faltas o Grove e 13 faltas o Marin.
Marcadores: 12-10 e 4-16 ( 16-26 descanso) 16-12 e 2-23.
Partido marcado po lo baixón físico das grovenses e a superioridade das marinenses no cinto titular, con duas xogadoras, Parada e Rosales que marcan a diferencia. O CB Grove está
a demostrar que segue po lo bo camiño, dominou o partido cando non estaban en pista a xogadoras antes mencionadas, gañando dos parcias e prantando cara no terceiro.

ALEVÍN MASCULINO:
CB BALTAR 26: Riveiro 2,Leiro 4,ramís 2,Otero,Martínez 8,Vyamuwrc 4,Barbeito 2 e Uhía 4.
CB GROVE TURIMARES 68: Díaz 2,Walli 24,Brais 6,Raúl 4,Xabi 10,Alvaro 12,David 4 e Lois 6.
Marcadores: 0-8, 7-19 e 3-9 (10-36) 4-13 8-10 e 4-16.
Nova victoria clara do CB Grove que segue o frente da clasificación sen perder partido. Dende o inicio foron superiores e non deron opción os voluntariosos xogadores do Baltar que pelexaron ata o final.