CB GROVE TURIMARES 50: Castro 4,Jacobo 7,Mauri 4,Kampa 4,Oscar 11, cinco inicial, Alex 13,Sergio,Carlos 1,Pablo 2,Jose 2 e Luís 2.
SEIS DO NADAL 71: González,Domínguez 13,Fernández 9,Vázquez 2, Pérez 9,cinco inicial,Montenegro 7,Outeiral 11,Rodríguez J 6 e Rodríguez D 14.
Árbitros Srs. Blanco e Baena.
Marcadores: 19-17, 11-19 (30-36 descanso) 15-15 (45-51) e 5-20 (50-71 final)
Acaba a primeira volta con derrota do Cb Grove e novamente no último cuarto o encaixar un parcial de 0-10 nos primeiros 5 minutos. O parón do Nadal fixo
moito dano os grovenses, os cales non puderon adestrar o estar o pavillón ocupado e ter humedade o de Conmeniño, e perderon o ritmo de competir novamente.
A falta de fondo físico notouse e o Cb Grove acabou xogando os últimos cinco minutos cos xuvenis.

ALEVÍN MASCULINO:
ESTUDIANTES PONTEVEDRA 36 - CB GROVE TURIMARES 54.
Nova victoria dos grovenses no seu desprazamento a Pontevedra e seguen o frente da clasificación.

BENXAMIN MASCULINO:
REALE THEBES 28 : Rey,Suarez,Ruibal,López F, López P,Brea,Pazos e Otero,
CB GROVE AMALFI 25: Pedro, Adrian,Lois,Alberto,Noel,
Nacho,Eric e Mateo.
4-2, 6-3 e 2-2 (12-7 DESCANSO) 6-4, 8-6 e 2-8
Partido moi igualado o disputado no Pavillón da Estrada que gañaron os locais o anotar un triple no último segundo.

BENXAMÍN MIXTO.
SIGLATEC BBC 39: Varela R,Miguens,Santos,González,
Rubianes,Alvarez,Oubiña,Varela A,Varela L e Vaquero.
CB GROVE AMALFI 44: Irene,Uxía,Ainoa,Nerea,Dafne,
Natalia,Pablo C, P Carballa, Daniel e Xulio.
Marcadores: 12-0, 14-20 e 23-24 descanso, 25-30, 33-40 e 39-44 final
Partido moi disputado con alternancias no marcador, o BBC empezou moi forte pero o final gañou o CB Grove.