Resultados do fin de semana 10 e 11 de Noviembre

SENIOR:

CB GROVE TURIMARES 51: Alex 18,Castro 11,Jacobo 1,Kampa 2,Oscar 4, cinco inicial,Sergio 2,Carlos 1,Mauri 4,Jose 8,Luís e Pablo.

CB ALLARIZ 95: Estévez,Díaz 17,Piñeiro 5,Cid 13,Quintana 17,cinco inicial,Martínez 1,López 6,Acebedo 7,Mosquera 5,Feijoo 18,Fernández 15 e Pérez.

Árbitros Srs. Baena e Abuín. sinalaron 27 faltas os locais. Escluídos Jacobo,Mauri e Kampa. 17 faltas os visitantes sen excluídos.

Marcadores: 6-25 e 17-23 (23-48 descanso) 10-26 e 18-21.

Mal inicio dos xogadores grovenses que sairon faltos de tensión ante un equipo moi ben estructurado en toda-las facetas que eran donos do rebote e

propiciaban fáciles contraataques que acababan en canastra logrando un parcial de 6-25 o fin do primeiro cuarto. Intentou reacionar o equipo local no segundo cuarto

e xa foi máis equilibrado 17-23, pero un mal arranque tras o descanso e o gran acerto no tiro exterior dos alaricanos, 10 triples, fixo que a diferencia aumentase a 44 ptos e no último cuarto as forzas xa se igualaron o sentar no banco os non titulares o adestrador do Cb Allaríz, 18-21. O parón da ponte da constitucíón afectou os xogadores grovenses que

non puideron adestrar, mías ainda así, o equipo visitante foi moi superior.

JUNIOR:

SIGALTEC BBC 66: Martínez 20,Mendez 17,Gracia 7,Rodríguez JC,Rodríguez D 12,cinco inicial,Fernández,Conde 6,RodríguezI 2,Domínguez 2 e Udod.

CB GROVE AMALFI 48: Martín 8,Iván 5,Lobo 14,Alex 15,Luís 2, cinco inicial,Sergio,Fonti 4,Nimo e Lois.

Árbitros Sr. González e Gil R. Sinalaron 27 faltas os locais e 15 faltas os visitantes. Excluídos Rodríguez JC po lo BBC e Martín po lo Cb Grove.

Marcadores: 15-15 e 15-11 (30-26 descanso) 12-13 (42-39) e 24-9.

Victoria xusta do BBC Vilagarcía que soio se ven vencedor nos minutlos finales do partido o aparecer o cansanzo nos xogadores grovenses que tiñan varias baixa no equipo, e

encaixaron un parcial de 24-9 no último cuarto.

CADETE:

CB GROVE AMALFI 59: Nimo 2,Eloy 11,David 3,Pablo 33,Anxo 10, cinco inicial,Gabriel,Brais,Daniel,Díaz e Oscar.

CB DORNA 53: Dios JR 24,Fernández 2,Oubiña,Barbosa 8,García,González 6 e Dios J 13.

Árbitros Srs. Gil R e Vidal. 13 faltas os locais e 18 faltas os visitantes.. Sen exluídos.

Marcadores: 17-14 e 14-10 (31-24 descanso) 14-16 (45-40) ne 14-13.

Partido moi igualado durante todo o encontro onde o CB Grove mantivo a vantaxe adquirida na primeira parte de 7 puntos (31-24).

CADETE:

O MECO 71 - CB GROVE AMALFI 31. (A acta está ilexible)

INFANTIL FEMENINO:

CB GROVE TURIMARES 30: Olgui,Mara 8,Ana,Alba 2,Sara 10, cinco inicial,Sabela,Laura e Eva 10.

AD CORTEGADA 64: Ramís 22,Abalo 8,García 4,Canario 4,Pérez 7, cinco inicial.Castaño 2,Coello,Rodríguez,Rey 2,Vázquez 6,Carregal 9 e Maneira.

Árbitro Sr. Paz.10 faltas os locais e 10 faltas as visitantes.

marcadores: 6-16 e 6-14 (12-30 descanso) 10-19 e 8-15.

Superioridade do Cortegada durante todo o encontro ante o Cb Grove que pouco a pouco vai collendo o ritmo da competición.