SENIOR:
CB GROVE "TURIMARES" 59: Martín 2,Castro 9,Carlos,Jacobo 6,Kampa 11,Alex 17,Lobo 2,Oscar 12,Jose,Luís,Mauri e Xurxo.
MARIN PEIXE GALEGO 61: Cidrás 6,Romero 15,Valero,Pérez 10,García 4,Gallego 2,Domínguez 3,Comesaña 18,Enriquez 3 e Mariño 16.
Marcadores: 20-20 e 33-36 descanso, 46-47 e 59-61.
Árbitros Srs. Rivadulla L e Vidal B.Pitaron 21 faltas os locais excluíndo a Oscar e Sanmartín por 25 os visitantes, eliminando a García e Domínguez.
Partido moi igualado durante todolos cuartos que se defineu no acerto final en un triple a falta de 15 segundos a favor do Peixe, equipo que pra ser filial
de un equipo EBA, ten xente moi veterana que se dedican a repartir leña, nº 10 Sr. García, ante un equipo, o CB Grove, que en momentos tiña en pista 4
xuveníis e prantou cara en todo momento, onde soio a mala sorte evitou a victoria dos grovenses.
Lamentar o que pasou o final do partido o agredir o nº 10, Sr. García o xogador local cando se estaban saúdando os equipos.
JUNIOR:
HOTEL DA BARCA ESTUDIANTES 50: Punsar 4,Poza 5,Pazos 2,Canda 2,Couso 1,García,González,Loira 26,Gómez e Rodríguez.
CB GROVE "AMALFI" 86: Martín 28,Pablo,Iván 16,Fonti,Lobo 16,Alex 21,Luís 3,Adrían 2, Sergio,Eloy,Lois e Kevin.
Marcadores: 9-20 e 21-47 descanso, 37-62 e 50-86 final.
Árbitros Srs. Rivadulla e García L. Sinalaron 26 faltas os locais e 20 os visitantes.
Nova victoria do CB Grove na difícil pista do Estudiantes que ocupaba a segunda plaza da clasificación e que agora pasa a mans dos grovenses.
O partido sempre foi dominado po lo CBG "Amalfi", dando minutos os xogadores menos usados destacando Martín e Iván que fixeron o partido máis completo
da temporada.Acaba a primeira volta cos grovenses de segundos ocupando praza de ascenso.

CADETES:
CB GROVE "AMALFI" 53: Adrián 9,Eloy,Gabriel,Brais,David 4,Daniel,Pablo 30,Díaz 4,Oscar, Alberto e Anxo 6.
HOTEL DA BARCA 83:Costas 2,Fernández 1,Gómez 23,Lages 8,Ornes 22,Fontán,Rodríguez O 12,Rodríguez A e Buceta 15.
Marcadores: 13-23 e 19-54 descanso, 41-69 e 53-83 final.
Un segundo cuarto moi malo ( 6-31) condenou os grovenses a derrota. No descanso xa perdían por 35 ptos que xa non foron capaces de recuperar a pesares do
seu grande esforzo realizado no terceiro cuarto, 22-10 e o inicio do último con un marcador a falta de 5 minutos de 49-59, pero o cansanzo fixo moito dano e os
pontevedreses foronse no marcador.

INFANTIL FEMENINO:
MARIN PEIXE GALEGO 83 -
CB GROVE "TURIMARES" 29: Olgui 2, Alba 4, Sara 21, S Ochoa, Paula 2 e Nerea.
Marcadores: 24-10 e 45-17 descanso, 61-21 e 83-29 final.
O CB Grove na pudo facer ante un equipo moi superior e tamén as moitas ausencias provocaron que soio foran 6 xogadoras, unha, lesionada, Nerea, que fixo un gran
esforzo pra saír o campo a dar descanso as súas compañeiras.A pesares da derrota, o seu adestrador, Manolo "Campaña" está moi contento como están traballando, pois
é un equipo de cara os próximos anos e confía que na segunda volta xa den outro nivel.

ALEVÍN MASCULINO:
COLEXIO ABRENTE 21: Mariño 4,Castelo,Gándara 2,Martínez 4,Vidal 5,Ortigueira A, Ortigueira I 2,Villar 2 e García 2.
CB GROVE "TURIMARES" 63: Anxo,Alberto 6,Martín 18,Brais,David 4,Raúl 2,Xabi 12,Alvaro 6 e Lois 15.
Marcadores: 4-8, 5-17 e 2-8 (11-33 descanso) 2-6, 8-8 e 0-16.
Inicio da temporada de Alevíns con victoria do CBG "Turimares" na súa visita a Portonovo. Os grovenses no descanso xa tiñan o partido controlado con unha vantaxe de 22 ptos.
o que fixo que xogaran máis tempo os benxamíns Lois e Alberto.