Resultados do fin de semana 19 e 20 de Noviembre

SENIOR:
CB GROVE TURIMARES 58 : Castro 5,Jacobo 5,Kampa 12,Alex 19, Oscar 17, cinco inicial, Carlos,Sergio,Pablo,Jose,Luís e Fonti.
CRUZ ALTA 69: Iglesias,Seara 28,Veras 7,Vega 11,Sequeiros 12, cinco inicial, Movilla 4,Castro 2,Sánchez 3,Fernández 2,Ferrero.
Árbitros Srs. Gil J e Abuín L. Sinalaron 14 faltas os grovenses e 18 os visitantes.
Marcadores: 11-19 e 16-14 (27-31 descanso) 16-19 e 15-17.
O mal inicio de partido por parte do CB Grove fixo que estiveran todo o encontro a remolque do Cruz Alta, o cal se soubo manexar nesa
diferencia de 10 ptos. Os grovenses intentabanno, acercabanse a 4 puntos, descanso 27-31) e novamente ianse no marcador.
A falta de 3 minutos o marcador sinalaba un axustado 55-61, e apareceu novamento o seu xogador Seara, autor de 28 ptos, pra logra 6 ptos
seguidos que aumentaban a vantaxe a 12 ptos.
O adestrador, Manuel Sanmartín, e os xogadores quedaron satisfeitos co partido que fixeron e son conscientes que de seguir nesta liña, pronto chegará a victoria.

JUNIOR:
ESTRUGASA RIO ULLA 52: López 3,Domínguez 7,Janardo,Bragada 15,Abalo 21, cinco inicial, Vázquez,González,Martínez 5 e Llerena 1.
CB GROVE AMALFI 69: Martín 19,Fonti,Lobo 16,Alex 16, Luís 14, cinco inicial, Pablo,David,Eloy,Iván,Sergio 4 e Martín L.
Árbitros Sr. Gil R. Sinalou 15 faltas os locais e 16 os visitantes.
Marcadores: 10-23 e 17-23 (27-46 descanso) 11-9 (38-55) e 14-14.
Nova victoria do CB Grove que o consolida na segunda posición e nos postos de ascenso. Os grovesenses setenciaron o partido na primeira parte
o irse o descanso con 19 puntos de diferencia, O adestrador Eric, dou entrada os xogadores que teñen menos minutos e os cadetes, o que fixo que os cesureños rebaixaran a diferencia de 25 ptos (40-65)

CADETE:
MARIN PEIXE GALEGO 73 (ilexible os nomes dos xogadores) CB GROVE "AMALFI" 29
Marcadores: 17-3 e 16-5 ( 33-13 descanso) 25-2 e 15-14.
Victoria cómoda dos marinenses moi superiores os grovenses, os cales presentaron varias baixas, tengo que xogar moitos minutos con un equipo infantil en pista.

INFANTIL FEMENINO:
ESTRUGASA RIO ULLA 82: Raris 18,Sanmarco 20,Lafuente 12,García 16,Navarro, cinco inicial, Fabeiro 2,Domínguez 8,Vieites,Senín 2 e Barcia 4.
CB GROVE TURIMARES 19: Mara 3,Ana,Alba,Sara 4,Eva 6, cinco inicial. Olgui 4,Vanessa,Ochoa S,Nerea 2,Sabela,Nerea e Paula.
Árbitro Sr. Gil R.
Marcadore: 20-7 e 18-6 (38-13 descanso) 20-2 e 24-4.
Nada puderon facer as xogadores grovenses ante o poderío físico das xogadoras do Rio Ulla.

ALEVÍN MASCULINO:
CB GROVE TURIMARES 62: Martín 18,David,Lois 6,Xabi 6 e Alvaro 14, cinco inicial, Alberto,Brais,Raúl 2,Ainvar 16 e Noél.
CB BALTAR 34: Riveiro 2,Ramos 10,Viamonte,Barbeito,Uhía 3, cinco inicial,Leiro,Otero 4,Martínez 4,Muras,Rey 11 e Martínez.
Marcadores: 9-0, 8-8 e 8-8 ( 25-16 descanso) 4-2, 28-5 e 5-11.
Segunda victoria do CB Grove que non conseguiu irse no marcador ata o 5º cuarto o lograr unha diferencia de 23 puntos, 28-5.
Destacar a Martín, Alvaro e Lois, así como a entrega do resto dos seus compañeiros.