SENIORS:
CB GROVE TURIMARES 63 :Castro 8,Jacobo 6,Mauri 6,Kampa 10,Oscar 9, cinco inicial, Fonti,Carlos 2,Alex 22,Pablo,Luís e Iván.
CN INST. ROSALÍA 70: Barreiro 13.Cereijo 9 J,Anllo,Bouzán 24 e Cereijo P 10, cinco inicial,Sanmartín,Barral 4,Martínez 3,Gómez 4 e Valcárcel 3.
Marcadores: 13-16 e 20-13 (33-29 descanso) 14-17 (47-46) e 16-24. 63-70 final.
Árbitros Srs. Gil J e Ortega D. Sinalaron 20 faltas os locais exclíndo a Mauri e Oscar e 17 os visitantes, exluído Valcárcel.
Nova derrota do Cb Grove Turimares onde os nervos por non perder e a falta de acerto nos xogadors veteranos, fixo imposible a victoria.
Partido moi igualado durante todo o encontro con vantaxes mínimas dos grovenses os cales cometeron moitos fallos debaixo da canastra e perdas de
balón que aproveitaban os xogadores santiagueses pra saír en contraataque e anotar. Foi o pior partido dos xogados ata agora..
A falta de 34 segundos perdían de 3 puntos, 63-66, e posesión, pero novo fallo no ataque e faltas innecesarias nos últimos segundos fixo que os grovenses
os cales ainda non lle colleron o punto a nova categoría, perderan o seu encontro. Confiamos que pronto se adapten a nova categoría e cheguen os resultados positivos.

JUNIOR:
MARIN PEIXE GALEGO 69: Touriño 22,Rodríguez 3,Iglesias 3,Gutiérrez P 12,Gutiérrez D. cinco inicial, Mariño 6,Villanueva 3,Pérez,Díaz 3,Oliver 17 e Del Rio.
CB GROVE AMALFI 68: Martín 4,Fonti 3,Lobo 21,Alex 26,Luís 12, cinco inicial, Pablo,Iván,Eloy,Brais e Sergio.
Marcadores: 14-10 e 18-15 ( 32-25 descanso) 9-23 (41-48) e 16-9. (57-57) Prórroga 12-11.
Árbitros Srs. Gil R e López D.
Gran partido o presenciado en Marín con derrota dos grovenses no último segundo o fallar Lobo o tiro libre que os levaría a segunda prórroga tras empatar o Peixe o partido
con un triple a falta de 2 segundos.
Os fallos dos xogadores grovenses no último minuto con 5 puntos de vantaxe e posesión, duas perdas de balón estando solos, privounos da victoria.

INFANTIL FEMENINO:
O MECO 63: García, Iglesias 27,Barreiro 12,Meis 6,Cascone 2,Barral 2,Iglesias,Otero,Mendez 8,Cacabelos e Forte 6.
CB GROVE TURIMARES 31: Chan,Galiñanes 5,Lapido,Domínguez,Parada 8,Ochoa,Soutullo,Alvarez,