COPA GALICIA: OS JUNIORS A FINAL ANTE O FERROL.
CB GROVE "AMALFI" 66 - COB 71.

Rubén 10, Xurxo 19, Luís 6, Lobo 10 e Alex 11, cinco inicial, Martín, Carlos 4, Nacho 6, Iván e Fonti.

Marcadores: 12-19 e 16-15 ( 24-34 descanso) 15-24 (44-58) e 22-13 (66-71 final)

Árbitros Srs. Blanco e González. Sinalaron 22 faltas os locais e 28 os visitantes.

A pesares da derrota por 5 puntos, o CB Grove "Amalfi" pasa a final da Copa Galicia o traer de Ourense unha vantaxe de 15. O partido estivo moi igualado e os chojadores grovenses sairon moi nervosos sen encontrar o ritmo de chojo e o final de terceiro cuarto estaban a tres puntos de quedar eliminados, 44-58. No último cuarto e apoyados po lo seu público, apareceu o equipo que nos ten acostumado, gran defensa e ataque en equipo, dandolle a volta o marcador. A falta de dous minutos perdian por 4 ptos. 64-68 e o marcador final esta mal, pois anotaron dous puntos o visitantes que non eran, tendo que ser o resultado final 66-69 pero como non influían, non houbo reclamación. Dar a enhoraboa a todo o equipo, e agora a po-la final ante o CB Ferrol.

CADETE COPA AROUSANA:

CB GROVE "AMALFI" 33 - BASKETDEZA 28.

Marco, Eloy 2, Brais, Gabriel,Iván 10, Roi,Pablo 14, Sergio 5, Anxo 2, Díaz e Martín.

Marcadores: 11-4 e 3-6 (14-10 descanso) 9-4 e 5-19 ( 28-33 final)

Árbitros Sr. Fernández.

Victoria dos grovenses no seu desprazamento a Lalin que os clasifica pra semifinal da Copa Arousana. O partido os tres primeiros cuartos foi moi malo e o CB Grove estaba eliminado o perder 23-14, nove puntos de diferencia que superaban os dous que tiña de marxen os visitantes. No último cuarto o adestrador Eri cambiou o sistema, falou cos chojadores e fixeron o que saben, gañando 5-19 o último caurto e dando realmente a sua imaxen. Agora chojan contra o Café Boliche da Estrada a semifinal, un rival moi bo, pero eles tamén o son.

ALEVÍN FEMENINO: COPA AROUSANA.

CB GROVE ABROLLOS 34 - O MECO 52.

Sara 11, Mara 5, Vanessa, Ana 5,Alba 5, Olgui 2, Eva 4, Sabela, Silvia e Paula 2.

Árbitro Srs. Blanco.

Marcadores: 6-5, 5-10, 12-13 (23-28 descanso) 2-10, 2-8 e 7-6 (11 - 24 ) final 34-52

Gran partido o realizado po las rapazas ante un equipo máis forte e veteran que prantaron cara dende o inicio amosando unha melloría no chojo que soio foron superadas no 4 e 5 periodo o estar na pista as benxamíns. Notouse a incorporación de Sara, que non chojou o primeiro partido por lesión. Os adestradores Humberto e Manolo confian moito de cara o futuro en este equipo.

BENXAMÍNS: CONCENTRACIÓN EN PONTEVEDRA:

Martín,Brais,Lois,Angel,Noël,Alberto,Roi,Nacho, Pablo Caneda, Pablo Carballa, Xoel, Xulio, Cecilia, Carla, María, Andrea, Uxía, Alba, Paula e Natalia.

Invitados po lo Basket Base Pontevedra, o que queremos darlle as grazas dende eiquí a Directiva do Clube. Os nosos cativos chojaron 3 partidos ante os rivais: Baiona, Rio Ulla e Marin Peixe Galego, onde amosaron as suas cualidades. Fixeron uns bos partidos, e o máis importante, disfrutaron cos partidos e as actividades que organizou o BB Pontevedra.