AVIVA SYO CORUÑA 80

CB GROVE TURIMARES 64: Xurxo 16,Castro 8,Jaco 4,Kampa 8,Alex 2,Túñez,Luís, Carlos, Rubén 2,Jose 6, Lobo 2 e Oscar 18.

Marcadores: 19-14 e 16-16 (35-30 descanso) 20-22(55-52) e 25-12 (80-64 final)

Árbitros Srs. Casal e Santos. Sinalaron 19 faltas os locais e 22 o CB Grove.

Partido da ida chojado na Coruña onde os nosos chojadores fixeron un partido moi irregular, pouco acerto no tiro e fallo nos pases ante un equipo veterano pero con oficio e boa man e altura, pois teñen varios exchojadores de Liga Eba que se manteñen moi ben físicamente.Sobraron os últimos cinco minutos,66-62, pois aquí o cansanzo e as faltas sinaladas po los Srs. colexiados a favor dos locais, fixeron posible un parcial de 10-0 que afundeu o CB Grove.Confiamos na remontada, pois temos equipo pra facelo e xa sabemos tamén como chojan e os seus puntos fracos. O próximo sábado as 18.30h no Monte da Vila, confiamos en darñe a volta o partido e pasar a eliminatoria, por iso esperamos ver un Pavillón cheo de camisetas amarelas.

JUNIORS COPA GALICIA (Volta)

CB GROVE "AMALFI" 74: Rubén 14, Xurxo 11,Luís,Pablo 5,Fonti,Lobo 11,Alex 15, Martín 5, Fonti, Carlos 8,Sergio 5 e Eloy.

COMPAÑIA DE MARIA 38: Pazos,Pasantes 6,Cabo J 5,López 2,Cabaleiro,De Rojas 17, Blanco, Goitia 2 e Cabo R 6.

Marcadores: 16-9 e 20-9 (36-18 descanso) 18-7 (54-25) e 20-13 (74-38 final)

Árbitros Srs. Gil J e Vidal B. Sinalaron 18 faltas o CB Grove e 13 faltas os visitantes.

Nova victoria do CB Grove que os clasifica pra as semifinais da Copa Galicia ante o Compañía de María de Santiago. O partido sempre estivo dominado po los chojadores de Manolo Campaña, que no descanso xa gañaban por 18 puntos o que fixo que se movera moito o banquillo, chojando todos pensando xa no partido de Ourense ante o COB, o domingo día 15 as 12h no Pavillón dos Salesianos. Esperamos traian un bo resultado de cara o partido de volta.