lunes, 2 de mayo de 2011

COPA GALICIA JUNIOR (IDA)

CIA MARIA SANTIAGO 67: Pasantes 9,Vidal 3,Cabo J 16,Brusco 11,López 4,Cabaleiro, De Rojas 19,Gómez 5 e Cabo P .

CB GROVE "AMALFI" 81: Rubén 16,Xurxo 20,Luís 5,Pablo 2,Iván,Lobo 7,Alex 25,Martín 4, Carlos 5, Eloy e Sergio.

Árbitros Srs: López e Jeremias. Sinalaron 13 faltas os locais e 29 os visitantes. Eliminado Eloy e Lobo.

Marcadores: 17-24 e 33-36 (descanso) 51-64 e 67-81 final.

Victoria no partido de ida chojado o domingo en Santiago na dificil pista do Compañía. Os grovenses saíron moi fortes, 0-15 os 6 minutos e no primeiro cuarto xa gañaban por 7 puntos despois dunha pequena reacción local, o descanso a vantaxe mantiñase.

No terceiro cuarto os grovenses volveron a impoñer o seu ritmo de chojo e acadou unha vantaxe de 20 ptos a falla de 2 minutos pra rematar o cuarto e adquirir 13 puntos de diferencia.

No último cuarto o adestrador M Campaña ordea presión e os 5 minutos o marcador era 57-79 e aquí apareceron os Srs. colexiados pra castigar os chojadores grovenses con faltas inexistentes. Os locais tiraron 15 tiros libres en 4 minutos e lograron un parcial de 10-2 que os acercaron no marcador.

Agora a esperar o partido de volta o sábado as 12.30h no Monte da Vila e rematar o traballo realizado en Santiago acadando o pase as semifinais da Copa Galicia.