SENIOR:
BALONCESTO PORTONOVO 35: Lima 10, González, Charlín 4,Pazos 4,Caldas J 10, Caldas A 7.
CB GROVE "TURIMARES" 83: Rubén 1, Castro 13, Luís 3, Túñez, Jacobo, Mauri 6, Kampa 25, Alex 9, Xurxo 13,Jose 4, Oscar 9 e Budy.
Marcadores: 10-13 e 21-32, descanso, 25-65 e 35-83, final.
Partido que os grovenses deixaron setenciado no terceiro cuatro o conseguir un parcial de 4-33. Os xogadores portonoveses puxeron moita voluntade na primeira parte, pero na segunda non puderon cos grovenses que impuxeron un ritmo máis alto e apretaron máis en defensa o que provocou fáciles contraataques, en favor do CB Portonovo, decir que estaban soio con 6 xogadores e xogaron os tres últimos minutos con catro xogadores cando o marcador era de 32-75.
Con esta victoria, o CB Grove Turimares segue invicto na Liga e o próximo fin de semana xoga contra o outro invicto, o C.A.B. de Vilagarcía.